Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی، تاکید کرد: خانوارهایی که از پله ششم الگوی مصرف عبور کرده قیمت برق آنان بر اساس قیمت تمام شده محاسبه می شود اما این تنها مختص به مشترکان پرمصرف است که به صورت موردی دیده شده و نمی توان این موضوع را به کل مردم نسبت داد.

پرویز محمد نژاد در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به اظهارات سخنگوی صنعت برق مبنی بر  مصرف بیش از 85 درصد مشترکین 2 برابر الگوی مصرف، بیان کرد: در بحث الگوی مصرف باتوجه به مصارف مختلف، تعرفه های مختلفی دیده شده است و بر اساس این الگو افرادی که رنج بالایی مصرف داشته باشند پول برق آنان باید بر اساس قیمت تمام شده و به صورت آزاد محاسبه شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ما در مجلس شورای اسلامی در غالب طرح مانع زدایی از صنعت برق به دنبال تعریف حرفه‌ای‌تر و تخصصی از الگوی مصرف هستیم.

وی در ادامه اظهار کرد: خانوارهایی که از پله ششم الگوی مصرف عبور کرده قیمت برق آنان بر اساس قیمت تمام شده محاسبه می شود اما این تنها مختص به مشترکان پرمصرف است که به صورت موردی دیده می شود. نمی توان این موضوع را به کل مردم نسبت داد و قیمت را بالابرد. در سال جاری هیچ تغییری در بهای برق مصرفی داده نشده است و افزایش قیمت به صورت عمومی خلاف قانون است.

نماینده مردم لنگرود در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: ملاک محاسبه قیمت برق برای هر خانوار میزان مصرف ماهیانه می باشد و به نوع دستگاه ها و لوازم برقی باز نمی گردد. ممکن است میزان استفاده از لوازم برقی در یک سال نسبت به سال قبلی کم تر یا بیشتر شده باشد. مدت زمان مصرف از لوازم برقی حائز اهمیت است.

وی در ادامه تاکید کرد: ما در کمیسیون انرژی مجلس در حال بررسی طرح مانع زدایی از صنعت برق کشور هستیم که دارای 19 ماده می باشد. یکی از مواد مهم این طرح که به صورت کارشناسی در حال بررسی آن هستیم بحث اصلاح الگوی مصرف است. تعریف الگوی مصرف سالیان طولانی است که تغییر نکرده است. بر اساس این طرح ما الگوی مصرف تشکیلات و سازمان ها وخانوارها را بر اساس واقعیت های جامعه طراحی کردیم.

وی افزود: بر اساس این طرح افرادی که به صورت معمول از برق استفاده می کنند به هیچ وجه مشمول تعرفه های آزاد قیمت برق نمی شوند. بحث افزایش قیمت برق در مجلس مطرح شده اما هنوز مدارک یا اسنادی که نشان دهد به صورت عمومی این اتفاق افتاده به دست ما نرسیده است. ما در حال پیگیری این موضوع هستیم. هرگونه افزایش قیمت برق برخلاف قانون است مگر در مواردی که مشترکان پرمصرف بوده اند. بر اساس گزارشات در برخی از مناطق در خواندن کنتور اشتباه رخ داده و باعث شده تا مشترکان در گروه پر مصرف ها قرار بگیرند اما اینکه عموم جامعه را پرمصرف تلقی کرد و قیمت را بالابرد قابل قبول نیست.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی قیمت برق قبض برق افزایش قیمت الگوی مصرف قیمت برق بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۶۲۸۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمام محورهای مواصلاتی استان یزد باز است/ تغییر الگوهای بارشی در استان یزد

با وجود بارش باران در تمام نقاط استان، تردد در همه محورهای مواصلاتی استان به صورت روان در حال انجام است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از یزد، در طی ماه‌های گذشته شاهد ورود سامانه‌های بارش‌زا در استان یزد و بسیاری از مناطق کشور هستیم، این بارش‌ها که عمدتاً به صورت رگبار هستند در مدت زمان کوتاه منجر به جاری شدن سیل و روان آب در مناطق می‌شوند؛ بارندگی‌های اخیر و سیل‌آسا نشان دادند که علاوه بر تغییر اقلیم و دوره‌های بازگشت بارشی، شاهد تغییر الگوی بارش‌ها هم هستیم، به این معنا که در دو منطقه نزدیک بهم با شرایط جغرافیایی نسبتاً یکسان شدت و میزان بارش‌ها به مقدار قابل توجهی متفاوت هستند.

بر این اساس ابوالفضل اسدی، کارشناس اداره کل مدیریت بحران استان یزد با تاکید بر اینکه در ادامه برنامه‌ریزی‌ها الگوی بارش نیز در طراحی سازه‌ها مد نظر قرار می‌گیرد، اظهار کرد: جز منطقه خرانق که بارش فوق العاده و بالای ۳۰ میلی متری و چند نقطه محدود دیگر، همه ایستگاه‌های استان زیر ۲۰ میلی متر بارندگی را در ۲۴ ساعت بارندگی گزارش کردند.

وی افزود: الگوی بارش با شدت زیاد باعث شد تا آب گرفتگی در سطح شهر و نقاطی از استان صورت گیرد که این امر اهمیت در نظر گرفتن نوع و الگوی بارش را در مدیریت و کنترل آب‌های سطحی در هنگام بارش نشان می‌دهد.

کارشناس اداره کل مدیریت بحران استان یزد تاکید کرد: لازم است در ساخت و تقویت زیرساخت‌ها علاوه بر دوره بازگشت مقدار بارش؛ الگوی بارش نیز که به واسطه تغییر یا نوسان اقلیم در کشور و استان تغییر کرده در نظر گرفته شود زیرا بارندگی ده میلیمتر می‌تواند گاهی اثر بارندگی سی میلیمتر را داشته باشد و موجب خسارت می‌شود.

محمدعلی ملک‌زاده، مدیرکل مدیریت بحران استانداری یزد نیز اظهار کرد: برخی از راه‌های فرعی و روستایی به خاطر باران و جاری شدن روان‌آب به صورت موقتی مسدود و پس از رفع خطر بازگشایی شد.

به گزارش ایمنا، مسیر جاده کنجکوه و میانکوه، محور خرانق – درند و جاده پرک به سمت سه چاهون از محورهایی بود که روز گذشته براثر جاری شدن سیل مسدود شده بود.

کد خبر 750286

دیگر خبرها

  • بسیج سازندگی الگوی خدمت‌رسانی و خدمتگزاری خالصانه است
  • قبض‌های نجومی برق در تابستان
  • قبض‌های میلیونی در انتظار این افراد
  • «نمی‌توان با میانگین معدل ۱۲ مدعی الگوی جهانی بود»
  • جلسات سری ارتش آلمان به صورت آنلاین در دسترس عموم قرار گرفت
  • مصوبه شورای عالی انرژی درباره ممنوعیت تبلیغ کولرهای پرمصرف
  • مسابقات بین المللی دوومیدانی دبی| اسماعیل نژاد برنزی شد/ قهرمانی امیریان در رقابت ۸۰۰متر
  • علت افزایش قیمت ریالی حج بالارفتن نرخ ارز در کشور است
  • بی‌توجهی به مشکلات معیشتی کادر درمان سلامت را به مخاطره می‌اندازد/ دولت توان افزایش حقوق پرستاران را ندارد
  • تمام محورهای مواصلاتی استان یزد باز است/ تغییر الگوهای بارشی در استان یزد