Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-06@07:02:52 GMT

محاسبه ظرفیت باتری یو پی اس

تاریخ انتشار: ۱۲ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۱۶۱۱۸۲

محاسبه ظرفیت باتری یو پی اس

محاسبه ظرفیت باتری یو پی اس

یو پی اس، دستگاهی است برای تأمین موقتی برق مصرف کننده تا زمان برقراری برق اضطراری و یا بازگشت برق. در این دستگاهها برق شهری با تبدیل به برق مستقیم برای شارژ باتری استفاده میشود و در هنگام نبود برق، برقِ خروجیِ یو پی اس با انرژی باتری یا باتریهای آن و با کمک اینورتر مهیا میگردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عوامل مؤثر در محاسبه یو پی اس

میزان بار: مجموع توان مصرفی تمامی دستگاههایی است که قرار است به یو پی اس متصل شوند. معمولاً این مقدار به وات برای تمامی دستگاههای برقی و در پلاک آن ذکر میشود.

مدت زمان برق دهی: این مقدار کاملاً به سازمان یا شخص مصرف کننده مرتبط است؛ مقدار آن را برای محاسبه نهایی منظور میکنیم و بهتر است به ساعت در نظر گرفته شود، چون ظرفیت باتریها هم با مضربی از ساعت بیان میشود.

ظرفیت شارژر یو پی اس: هر یو پی اس دارای یک توان مشخص برای شارژ کردن باتری یا باتریهای متصل به آن است. معمول این است که توان باتری، کمتر از 12 برابر قدرت شارژ یو پی اس باشد. مثلاً برای یک یو پی اس با توان شارژ 4 آمپر، باتری تا ظرفیت 48 آمپر ساعت بهترین انتخاب خواهد بود.

ظرفیت باتری یو پی اس: اینورتر هر یو پی اس دارای ورودی باتری یا برق مستقیم و خروجی متناوب است. تمامی اینورترها ظرفیت مشخصی در ورودی خود دارند، اگر یک اینورتر ولتاژ ورودی حداکثری خود را 36 ولت ذکر کند، به این معناست که سه باتری 12 ولت را میتوان با اتصال سری برای آن در نظر داشت.

بازدهی یو پی اس: اینورتر از انرژی باتری، هم برای تأمین برق خود و هم برای تولید برق خروجی استفاده میکند. تلفات داخل اینورتر و همینطور در طول کابلهای اتصالی باعث میگردد که کل توان ورودی اینورتر برای خروجی یا همان بار در دسترس نباشد. بازدهی یو پی اس های معمول، تا 70 درصد بوده؛ حال آنکه، یو پی اس های هوگونِ سری پلاس، بازدهی90 درصدی دارند.

نوع باتری: معمولاً از باتریهای سیلد اسید برای یو پی اس ها استفاده میشود. نکته مهم در باتری سرعت تخلیه آن یا دشارژ شدنش میباشد. اگر ظرفیت یک باتری به عنوان مثال 7 آمپر ساعت باشد در تئوری قادر است که یک ساعت این جریان را تأمین کند ولی به دلیل مقاومت داخلی خود، عملاً این مقدار کمتر خواهد بود. برای باتری یک ضریب یک و نیمی در نظر میگیرند.

ذکر مثال

مصرف بار: 1000 وات

ظرفیت باتری: 36 ولت

زمان برق دهی: 1 ساعت

بازدهی یو پی اس: 70 درصد

شارژ کننده: 8 آمپر

ابتدا جریان مصرف کننده را محاسبه میکنیم:

I = 1000/0.7/36 = 39.68A

به نظر میآید که ما به باتری 40 آمپر ساعت نیاز داریم، اما با توجه به توضیحاتی که در بالا ذکر شد، گفتیم که بهتر است یک ضریبی برای آن در نظر بگیریم.

I = 39.68 x 1.5 = 59.5A

 

این عدد نهایی ما برای تأمین برق یک مصرف کننده 1000 وات به مدت زمان یک ساعت است، اما باتری با این ظرفیت وجود ندارد، بنابراین اولین ظرفیت استاندارد بزرگتر از آن را برای باتری منظور میکنیم که معادل 65 آمپر ساعت است. این ظرفیت کمتر از 12 برابر توان شارژر یو پی اس هم هست.

برای آگاهی از چگونگی انتخاب یو پی اس و انواع آن میتوانید به وب سایت ویستا الکترونیک تاو، توزیع کننده برتر محصولات هوگون مراجعه کنید.

 

انتهای رپرتاژ آگهی/

 

منبع: تابناک

کلیدواژه: دارا دوم روستای ابوالفضل مصطفی ادیب مهدی تاج مهدی ترابی نوید افکاری توان مصرفی دستگاه های برقی رپرتاژ آگهی دارا دوم روستای ابوالفضل مصطفی ادیب مهدی تاج مهدی ترابی نوید افکاری ظرفیت باتری مصرف کننده آمپر ساعت یو پی اس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۶۱۱۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این باتری چینی با آب کار می‌کند

به گزارش خبرآنلاین و به نقل از ایسنا، پژوهشگران چینی باتری جدیدی مبتنی بر آب ساخته‌اند که ادعا می‌شود نسبت به باتری‌های اشتعال‌پذیر لیتیومی بسیار ایمن‌تر و کم‌مصرف‌تر است. جالب‌تر این‌که به ادعای سازندگان، باتری‌های جدید دو برابر بیشتر از باتری‌های سنتی لیتیوم یونی چگالی انرژی خواهند داشت که پتانسیل ایجاد تحول در صنعت خودروهای الکتریکی را دارد. استفاده از آب به‌عنوان حلال الکترولیت، ایمنی آن‌ها را نیز افزایش می‌دهد.

باتری‌های لیتیوم یونی غیرآبی سنتی، چگالی انرژی بالایی دارند اما ایمنی آن‌ها به دلیل وجود الکترولیت‌های آلی اشتعال‌پذیری که به باتری اجازه شارژ و تخلیه شارژ را می‌دهد، پایین است. درمقابل، باتری‌های آبی هرچند ایمن‌ترند، اما به دلیل حلالیت محدود الکترولیت و ولتاژ پایین باتری، عموماً چگالی انرژی کمتری دارند.

اکنون پژوهشگران در چین، باتری آبی با چگالی بالا بر اساس انتقال چند الکترونی هالوژن ساخته‌اند. آن‌ها به سرپرستی پروفسور «لی چیانفنگ» (LI Xianfeng) از مؤسسه فیزیک شیمی دالیان (DICP) که تحت نظر آکادمی علوم چین (CAS) فعالیت می‌کند، کاتد انتقال چندالکترونی را بر پایه برم و ید ساخته‌اند.

بر اساس نتایج این مطالعه که جزئیات آن در مجله Nature Energy منتشر شده، این کاتد در آزمایش‌ها به ظرفیت ویژه بیش از ۸۴۰ آمپرساعت بر لیتر و چگالی انرژی تا ۱۲۰۰ وات‌ساعت بر لیتر دست یافته است.

الکترولیتی با مخلوط هالوژن

پژوهشگران برای بهبود چگالی انرژی باتری‌های آبی، از مخلوط هالوژن‌های محلول یعنی یون‌های یدید (I-) و برمید (Br-) به‌عنوان الکترولیت استفاده کردند. آن‌ها توانستند واکنش انتقال چندالکترونی را توسعه دهند و یون‌های یدید را به عنصر ید (I2) و سپس به یون یدات (IO3- ) تبدیل کنند.

محققان می‌گویند که یون منفی ید (I-) در طول فرآیند شارژ در سمت مثبت بهIO3- اکسید شد و H+ تولیدشده به شکل الکترولیت پشتیبان به سمت منفی هدایت شد. در طی فرآیند تخلیه، H+ از سمت مثبت جریان پیدا کرد و IO3- به I- کاهش یافت.

به گفته محققان، Br- اضافه‌شده به الکترولیت می‌تواند برمید ید قطبی (IBr) را در طول فرآیند شارژ تولید کند که واکنش با آب (H2O) را برای تشکیل IO3- تسهیل می‌کند.

در طول تخلیه شارژ نیز IO3- نه‌تنها Br- را به Br2اکسید کرد که در واکنش الکتروشیمیایی برای تحقق تخلیه برگشت‌پذیر و سریع IO3- نیز شرکت کرد؛ بنابراین واسطه برمید تشکیل‌شده در طول فرآیند شارژ و تخلیه، فرآیند واکنش را بهینه کرد و به‌طور مؤثر جنبش و برگشت‌پذیری واکنش الکتروشیمیایی را بهبود بخشید.

باتری با پتانسیل ۱۰۰۰ چرخه

کاتد انتقال چند الکترونی توسعه‌یافته دارای ظرفیت مشخص Ah/L ۸۴۰ بود. محققان با افزودن صفحه‌ای فلزی به کاتد توانستند باتری کاملی با چگالی انرژی تا Wh/L ۱۲۰۰ بر اساس کاتولیت توسعه‌یافته دست یابند.

زمانی که پژوهشگران الکترولیت خود را با آند وانادیوم آزمایش کردند، دریافتند که چرخه عمر این باتر را می‌توان تا ۱۰۰۰ چرخه افزایش داد که پایداری قابل‌توجهی را نشان می‌دهد.

دانشمندان همچنین اشاره کرده‌اند که چگالی انرژی باتری آبی حتی از برخی الکترودهای جامد فراتر رفته و می‌تواند ازنظر هزینه با باتری‌های لیتیومی سنتی قابل‌مقایسه باشد.

آن‌ها ادعا کردند که کارشان نشان می‌دهد که باتری‌های آبی با چگالی انرژی بالا قابل توسعه هستند و این یک گزینه توسعه‌پذیر برای ذخیره‌سازی انرژی در مقیاس شبکه و حتی وسایل نقلیه الکتریکی است.

۵۴۵۴

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903114 ذوالفقار دانشی

دیگر خبرها

  • ساخت باتری انقلابی که آینده ذخیره انرژی را تغییر می‌دهد (تصویر)
  • ببینید | یک باتری می‌تواند جنگل را به آتش بکشد
  • دیوان محاسبات: محیط زیست تکلیف قانونی خود را انجام نداده است
  • دیوان محاسبات: محیط زیست تکلیف قانونی خود را انجام نداده
  • این باتری چینی با آب کار می‌کند
  • قیمت جدید انواع باتری خودرو +جدول
  • ساخت نخستین ابرترانسفورماتور ۵۰۰ مگاولت آمپر کشور در زنجان
  • گوشی شیائومی ردمی نوت ۱۱ + بررسی مشخصات و دوربین Xiaomi Redmi Note 11 (۱۶ اردیبهشت)
  • مردم گم شده در دعوای سیاسی بر سر تورم!/یک ضربه دیگر بر بار شیشه/بازی بن‌سلمان با کارت فلسطین
  • بابایی کارنامی: درآمد کارگران ساختمانی طبق قانون باید از فرمول مشخصی محاسبه شود